petreceri corporate

Petreceri corporate moderne

Oferiți clienților dumneavoastră existenți și potențiali o experiență unică prin petreceri corporate.  Pregatiti băuturi doar pentru ei și servite ireproșabil. Serviciile de Bar Mobil oferite de echipa noastra sunt adresate pentru toate evenimentele corporate.  Fie lansare de mărci și produse, petreceri în cadrul companiei, teambuilding-uri, pentru a numi doar câteva. Vom avea grijă ca băuturile preparate să se potrivească cu identitatea afacerii pe care o desfășurați.

Consiliere pentru petreceri corporate reusite

Ne canalizăm toată experiența pentru a elabora meniuri care să reflecte esența brandului pe care îl dețineți. Ne adaptăm serviciul de Bar Mobil la nevoile fiecărui client, oferind meniuri personalizate de băuturi care arată și au un gust desăvârșit.Oferim consiliere în alegerea băuturilor și în conceperea unui meniu, dar la fel de bine putem veni pregătiți cu o varietate de sortimente de băuturi. Indiferent dacă dispuneți de un buget generos sau găzduiți o strângere de fonduri pentru o comunitate locală, avem opțiuni potrivite, iar evenimentul pe care îl organizați va ieși în evidență.

Pachete All-Inclusive pentru petreceri corporate

Pentru a vă facilita organizarea evenimentului, oferim pachete all-inclusive, ceea ce înseamnă mai puțin stres. Nu vă rămâne decât să vă concentrați asupra activității pe care o desfășurați, iar Barul Mobil Baciu Alin își asumă responsabilitatea pentru închirierea și livrarea tuturor serviciilor și produselor necesare.

  • Rezervare Bar Mobil personalizabil
  • Echipamente pentru pregătirea și servirea băuturilor
  • Varietăți de pahare
  • Gheață și garnituri
  • Personal calificat și cu experiență îndelungată

Deși cocktailurile reprezintă băuturile tipice pentru un eveniment corporativ, suntem pregătiți și cu alte băuturi populare, inclusiv bere la halbă și băuturi spirtoase. Completați formularul de rezervare online și vă vom contacta până în următoarea zi lucrătoare pentru a vă ajuta să vă planificați evenimentul.

Comunicare directă

Oferim răspunsuri prompte și directe, deoarece timpul este valoros în afaceri.

Planificare personală

La cerere, ne putem întâlni personal pentru a discuta evenimentele în detaliu și pentru a conveni asupra unui plan.

Servicii excelente pentru clienți

Suntem sinceri cu privire la serviciile pe care le putem oferi și eficienți în gestionarea așteptărilor, astfel încât evenimentul să decurgă perfect.

Băuturi memorabile pregătite de barmani profesioniști

Barmanii și mixologii pregătiți au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea experiențe de care toți invitații își vor aminti. Serviciile de Bar Mobil sunt potrivite atât pentru grupuri mici, cât și pentru grupuri numeroase. Pentru petreceri corporate, pentru expoziții comerciale și lansări de mărci, pentru teambuilding-uri, dar și pentru acele ocazii când doriți să discutați cu clienții într-o manieră mai privată.

Promovați-vă marca într-un mod profesionist atunci când optați pentru serviciile de Bar Mobil. Cu un bar complet și modern, barmanii noștri profesioniști nu numai că vor pregăti băuturi impresionante pentru clienții dumneavoastră. Vă vor reprezenta și marca, ceea ce vă îmbunătățește reputația.

Serviciile noastre de Bar Mobil reprezintă o soluție adaptabilă pentru evenimente corporative precum expoziții, conferințe, lansări de produse, petreceri ale angajaților și ceremonii de premiere.

Cu pachete all-inclusive, Bar Mobil Baciu Alin este capabil să organizeze fiecare element al serviciului de pregătire și servire băuturi și să vă reprezinte afacerea exact așa cum doriți.

Call Now Button